Op zoek naar sex speeltjes testen?

sex speeltjes testen
30.000 euro per jaar als tester van seksspeeltjes Vacature.com.
Haar taak is vervolgens om ze te testen, te beoordelen, evalueren en haar bevindingen eer te schrijven. Nat Garvey 24, een jonge Britse single vrouw, test seksspeeltjes voor de onlineverkoopssite Passion. Garvey kreeg de job nadat ze voor de grap reageerde op een online vacature. Hoe ze haar werkgevers precies kon overtuigen weten we niet, maar ze kreeg de baan en vangt nu 25.000 pond per jaar 30.000 euro. De jonge Britse moet voorspellen wat de klanten zal plezieren, en bepaalt mee welke producten er op de webshop verkocht worden. Zelf testte ze al meer dan 1000 speeltjes.
Sex Blog CLIMAXIMAAL Seks Speeltjes Tips eerlijk over vibrators en dildo's.'
Is dat ook zo: Jazeker! Toen we tijdens onze vrije-tijd wat aan het surfen waren op zoek naar leuke speeltjes om ons seksleven nog net dat ietsje extra te geven moest dat nog kunnen, kwamen we bij dit speeltje terecht. Toen die vrijgevige Luna ons dus vroeg wat we nog wilden testen, twijfelden we dan ook geen moment. Deze mooie, glazen dildo was hét speeltje waarmee wij het nieuwe jaar in wilden gaan. Nu is het heel fijn dat wij allebei voor veel dingen open staan. Deze Hamsa zou dus een speeltje worden om te delen! En dat is maar goed ook, want deze toy wordt verkocht als eentje dat zowel de G als P-spot weet te plezieren, en of dat klopt! Sex Toy Review / Vibrators / Clitorale vibrators.
Misschien je droomjob? Voltijds seksspeeltjes testen voor riant salaris en met ongelimiteerde vakantie nieuws De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. P
De online sekswinkel LoveWoo biedt een opvallende vacature aan: seksspeeltjes uittesten. Ze zoeken iemand om hun speeltjes thuis uit te testen, om er daarna een recensie over te schrijven. Bovendien verdient het maar eventjes 30.000 euro per jaar. Lees later Deel op Facebook Tweet op Twitter Mail.
Vacature: Tester voor seksspeeltjes gezocht.
Niet dat je veertig uur per week de ene climax na de ander te verwerken krijgt: er wordt ook van je verwacht dat je twee dagen per week op kantoor bent. De rest van de week mag je thuis doorbrengen om hun nieuwe speeltjes te ontdekken en uit te testen.
Droomjob: seksspeeltjes testen.
Overzicht van producten. Droomjob: seksspeeltjes testen. 01/11/2014 // Categorie: Jobnieuws. De Britse Cara Houiellebecq is altijd al gek geweest op seksspeeltjes. Op een dag dacht ik: Waarom zou ik er niet over schrijven in een blog. Zo gezegd, zo gedaan.
Gezocht: tester van seksspeeltjes Jobat.be.
Zij zoeken namelijk een Sex Toy Reviewer. Naast seksspeeltjes mag je ook lingerie, spelletjes en nog veel meer uitproberen. Het is dan aan jou om te bepalen of iets hot is, of niet. Geen saaie kantoorjob, want je mag twee dagen per week thuis werken om de items uit te testen in je eigen slaapkamer. Heel wat voordelen. Heb je een speeltje, lingeriesetje of een spel uitgetest? Dan moet je je ervaringen delen via reviews en blogposts. En soms ook voor de camera. Maar wees gerust, je moet enkel vertellen wat je van het product vindt en dus niet vanuit de slaapkamer je ding doen. Dat je heel wat plezier aan de job zal beleven, is één ding. Maar je krijgt er nog heel wat voor in de plaats. Naast een salaris van 28.000 Britse Pond per jaar zon 30.000 euro, krijg je ook flink wat verlof, korting op je fitnessabonnement én heel wat uitnodigingen voor leuke feestjes. Oh ja, de speeltjes die je test mag je ook houden!
Djamila's' Toy Test Programma Secret Circle.
donderdag 13 juli. Als ware sextoy-experts zijn we erg benieuwd naar Djamila's' algemene sekskennis. Hilke heeft een leuke quiz meegenomen om dit te testen. Heeft Djamila merendeels goed en wint ze een toy-test-speeltje naar keuze? Djamila Celina Sextoys Erotiek. Delen met vrienden.:
Verdien 30.000 euro per jaar met het testen van seksspeeltjes FunX.nl.
Heb jij er altijd van gedroomd om betaald te krijgen voor het testen van seksspeeltjes? Zo begint LoveWoo de opvallende vacature voor sex toy reviewer. Je mag twee dagen vanuit huis werken waar je de producten test, er reviews over schrijft en video's' maakt waarin je vertelt over je persoonlijke ervaringen. Maar mocht je hopen dat je je slaapkamer helemaal niet meer uit hoeft, heb je het mis. Drie dagen per week moet je aanwezig zijn op het kantoor in Londen. De ideale kandidaat wordt omschreven als enthousiast, eerlijk, hardwerkend, open-minded en met een goed gevoel voor humor. Het jaarsalaris bedraagt omgerekend ongeveer 30.000 euro. Ben je geïnteresseerd? Je kunt tot en met 15 september solliciteren. Foto: Viktor Hanacek Picjumbo. Iets voor jou? Ja, voor 30.000 euro doe ik alles 28 %. Ja, ik heb zelfs al een zeer geschikt CV klaarliggen 19.3 %. Misschien, ligt aan de kwaliteit van de speeltjes 12.6 %.
Misschien je droomjob? Voltijds seksspeeltjes testen voor riant salaris en met ongelimiteerde vakantie Bizar HLN.
thinkstock Ter illustratie. Bizar De online sekswinkel LoveWoo biedt een opvallende vacature aan: seksspeeltjes uittesten. Ze zoeken iemand om hun speeltjes thuis uit te testen, om er daarna een recensie over te schrijven. Bovendien verdient het maar eventjes 30.000 euro per jaar.
SEKSSPEELTJES TESTEN Linda de Munck YouTube.
Watch Queue Queue. The next video is starting stop. SEKSSPEELTJES TESTEN Linda de Munck. Linda de Munck. Unsubscribe from Linda de Munck? Subscribe Subscribed Unsubscribe 40K. Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist.

Contacteer ons