Resultaten voor sex speeltjes testen

sex speeltjes testen
Speeltjes voor haar en voor hem Condoom-Anoniem.nl.
Of natuurlijk voor als je even wilt genieten wanneer alleen bent. Speeltjes zijn daar perfect voor. Om er voor te zorgen dat je sex toys lang meegaan adviseren we een toy cleaner zoals Balance Toy Cleaner of Pjur Toy Clean Spray te gebruiken.
Ik ging langs bij een professionele seksspeeltjestester VICE.
Als speeltjes echt heel goed zijn, dus echt heel lekker, dan zal ik dat speeltje meer dan één keer testen. Maar als een speeltje slecht is wat vaker gebeurt dan andersom dan ben ik met het testen zelf zo klaar.
Djamila's' Toy Test Programma Secret Circle.
donderdag 13 juli. Als ware sextoy-experts zijn we erg benieuwd naar Djamila's' algemene sekskennis. Hilke heeft een leuke quiz meegenomen om dit te testen. Heeft Djamila merendeels goed en wint ze een toy-test-speeltje naar keuze? Djamila Celina Sextoys Erotiek. Delen met vrienden.:
Droomjob? Deze vrouw test seksspeeltjes voor 1.583 euro per maand Seks Relaties Nina HLN.
Per jaar krijgt ze 19.000 euro van verschillende farbikanten, die haar de zoemende speeltjes gratis bezorgen. Haar man, Darren, ziet daar geen graten in. Mijn" job is geen bedreiging voor ons seksleven, het is een aanvulling, stelt Cara. In haar werkkamer heeft ze niet minder dan tweeduizend seksspeeltjes. Per week spendeert ze ongeveer zeven uur aan het uittesten van de laatste nieuwigheden op de markt van de zelfbevrediging. Cara is altijd dol geweest op seksspeeltjes. Op" een dag dacht ik waarom zou ik er niet over schrijven in een blog. Die blog lanceerde ze in 2012 en haar schrijfsels werden al gauw opgemerkt door een keten van seksshops. Intussen" vragen fabrikanten en verdelers me of ze hun spullen mogen opsturen. Mijn commentaren worden immers door veel mensen gelezen. Hoewel Cara zich niet schaamt over haar job, vermijdt ze er toch over te spreken in het bijzijn van haar kinderen. Die" zijn negen jaar en 19 maanden, toch nog wat te jong om over seks te horen praten. Haar partner, Darren, ziet geen bedreiging in de seksspeeltjes die Cara koestert. Als" ik spulletjes voor mannen krijgt, helpt hij mij bij het testen, aldus Cara.
30.000 euro per jaar als tester van seksspeeltjes Vacature.com.
Haar taak is vervolgens om ze te testen, te beoordelen, evalueren en haar bevindingen eer te schrijven. Nat Garvey 24, een jonge Britse single vrouw, test seksspeeltjes voor de onlineverkoopssite Passion. Garvey kreeg de job nadat ze voor de grap reageerde op een online vacature. Hoe ze haar werkgevers precies kon overtuigen weten we niet, maar ze kreeg de baan en vangt nu 25.000 pond per jaar 30.000 euro. De jonge Britse moet voorspellen wat de klanten zal plezieren, en bepaalt mee welke producten er op de webshop verkocht worden. Zelf testte ze al meer dan 1000 speeltjes.
Misschien je droomjob? Voltijds seksspeeltjes testen voor riant salaris en met ongelimiteerde vakantie Bizar HLN.
thinkstock Ter illustratie. Bizar De online sekswinkel LoveWoo biedt een opvallende vacature aan: seksspeeltjes uittesten. Ze zoeken iemand om hun speeltjes thuis uit te testen, om er daarna een recensie over te schrijven. Bovendien verdient het maar eventjes 30.000 euro per jaar.
SEKSSPEELTJES TESTEN Linda de Munck YouTube.
Een privacyherinnering van YouTube, een bedrijf van Google. Ja, nieuwe versie behouden Ongedaan maken Sluiten. Waarschuwing over content. Deze video is mogelijk ongeschikt voor sommige gebruikers. Log in om je leeftijd te bevestigen. De volgende video begint stoppen. SEKSSPEELTJES TESTEN Linda de Munck.
Gezocht: tester van seksspeeltjes Jobat.be.
Zij zoeken namelijk een Sex Toy Reviewer. Naast seksspeeltjes mag je ook lingerie, spelletjes en nog veel meer uitproberen. Het is dan aan jou om te bepalen of iets hot is, of niet. Geen saaie kantoorjob, want je mag twee dagen per week thuis werken om de items uit te testen in je eigen slaapkamer. Heel wat voordelen. Heb je een speeltje, lingeriesetje of een spel uitgetest? Dan moet je je ervaringen delen via reviews en blogposts. En soms ook voor de camera. Maar wees gerust, je moet enkel vertellen wat je van het product vindt en dus niet vanuit de slaapkamer je ding doen. Dat je heel wat plezier aan de job zal beleven, is één ding. Maar je krijgt er nog heel wat voor in de plaats. Naast een salaris van 28.000 Britse Pond per jaar zon 30.000 euro, krijg je ook flink wat verlof, korting op je fitnessabonnement én heel wat uitnodigingen voor leuke feestjes. Oh ja, de speeltjes die je test mag je ook houden!
Verdien 30.000 euro per jaar met het testen van seksspeeltjes FunX.nl.
Heb jij er altijd van gedroomd om betaald te krijgen voor het testen van seksspeeltjes? Zo begint LoveWoo de opvallende vacature voor sex toy reviewer. Je mag twee dagen vanuit huis werken waar je de producten test, er reviews over schrijft en video's' maakt waarin je vertelt over je persoonlijke ervaringen. Maar mocht je hopen dat je je slaapkamer helemaal niet meer uit hoeft, heb je het mis. Drie dagen per week moet je aanwezig zijn op het kantoor in Londen. De ideale kandidaat wordt omschreven als enthousiast, eerlijk, hardwerkend, open-minded en met een goed gevoel voor humor. Het jaarsalaris bedraagt omgerekend ongeveer 30.000 euro. Ben je geïnteresseerd? Je kunt tot en met 15 september solliciteren. Foto: Viktor Hanacek Picjumbo. Iets voor jou? Ja, voor 30.000 euro doe ik alles 28.6 %. Ja, ik heb zelfs al een zeer geschikt CV klaarliggen 19.3 %. Misschien, ligt aan de kwaliteit van de speeltjes 12.4 %.

Contacteer ons