Op zoek naar sex speeltjes testen?

sex speeltjes testen
Beau wilt haar seksspeeltjes testen Video Dailymotion.
Verdien 30.000 euro per jaar met het testen van seksspeeltjes FunX.nl.
Heb jij er altijd van gedroomd om betaald te krijgen voor het testen van seksspeeltjes? Zo begint LoveWoo de opvallende vacature voor sex toy reviewer. Je mag twee dagen vanuit huis werken waar je de producten test, er reviews over schrijft en video's' maakt waarin je vertelt over je persoonlijke ervaringen. Maar mocht je hopen dat je je slaapkamer helemaal niet meer uit hoeft, heb je het mis. Drie dagen per week moet je aanwezig zijn op het kantoor in Londen. De ideale kandidaat wordt omschreven als enthousiast, eerlijk, hardwerkend, open-minded en met een goed gevoel voor humor. Het jaarsalaris bedraagt omgerekend ongeveer 30.000 euro. Ben je geïnteresseerd? Je kunt tot en met 15 september solliciteren. Foto: Viktor Hanacek Picjumbo. Iets voor jou? Ja, voor 30.000 euro doe ik alles 28.7 %. Ja, ik heb zelfs al een zeer geschikt CV klaarliggen 19.2 %. Misschien, ligt aan de kwaliteit van de speeltjes 12.6 %.
Speeltjes voor haar en voor hem Condoom Anoniem.
Speeltjes zijn daar perfect voor. Om er voor te zorgen dat je sex toys lang meegaan adviseren we een toy cleaner zoals Balance Toy Cleaner of Pjur Toy Clean Spray te gebruiken. Zo houd je je favoriete seksspeeltjes bacterie-vrij en ben je verzekerd van veilig en schoon gebruik.
Mijn job? Tester van seksspeeltjes! vacature.com Geld HLN.
Deze jonge Britse vrouw verdient namelijk 30.000 per jaar met het uittesten van seksspeelgoed voor de webshop Passion. Wekelijks test ze nieuwe speeltjes uit, evalueert hen en rapporteert haar bevindingen. Een ander schaars gezaaid droomberoep scoorde Dirk Denoyelle uit Hoboken.
30.000 euro per jaar als tester van seksspeeltjes Vacature.com.
Haar taak is vervolgens om ze te testen, te beoordelen, evalueren en haar bevindingen eer te schrijven. Nat Garvey 24, een jonge Britse single vrouw, test seksspeeltjes voor de onlineverkoopssite Passion. Garvey kreeg de job nadat ze voor de grap reageerde op een online vacature. Hoe ze haar werkgevers precies kon overtuigen weten we niet, maar ze kreeg de baan en vangt nu 25.000 pond per jaar 30.000 euro. De jonge Britse moet voorspellen wat de klanten zal plezieren, en bepaalt mee welke producten er op de webshop verkocht worden. Zelf testte ze al meer dan 1000 speeltjes.
Misschien je droomjob? Voltijds seksspeeltjes testen voor riant salaris en met ongelimiteerde vakantie Bizar HLN.
thinkstock Ter illustratie. Bizar De online sekswinkel LoveWoo biedt een opvallende vacature aan: seksspeeltjes uittesten. Ze zoeken iemand om hun speeltjes thuis uit te testen, om er daarna een recensie over te schrijven. Bovendien verdient het maar eventjes 30.000 euro per jaar.
SEKSSPEELTJES TESTEN Linda de Munck YouTube.
Een privacyherinnering van YouTube, een bedrijf van Google. Ja, nieuwe versie behouden Ongedaan maken Sluiten. Waarschuwing over content. Deze video is mogelijk ongeschikt voor sommige gebruikers. Log in om je leeftijd te bevestigen. De volgende video begint stoppen. SEKSSPEELTJES TESTEN Linda de Munck.
Gezocht: tester van seksspeeltjes Jobat.be.
Zij zoeken namelijk een Sex Toy Reviewer. Naast seksspeeltjes mag je ook lingerie, spelletjes en nog veel meer uitproberen. Het is dan aan jou om te bepalen of iets hot is, of niet. Geen saaie kantoorjob, want je mag twee dagen per week thuis werken om de items uit te testen in je eigen slaapkamer. Heel wat voordelen. Heb je een speeltje, lingeriesetje of een spel uitgetest? Dan moet je je ervaringen delen via reviews en blogposts. En soms ook voor de camera. Maar wees gerust, je moet enkel vertellen wat je van het product vindt en dus niet vanuit de slaapkamer je ding doen. Dat je heel wat plezier aan de job zal beleven, is één ding. Maar je krijgt er nog heel wat voor in de plaats. Naast een salaris van 28.000 Britse Pond per jaar zon 30.000 euro, krijg je ook flink wat verlof, korting op je fitnessabonnement én heel wat uitnodigingen voor leuke feestjes. Oh ja, de speeltjes die je test mag je ook houden!
Mannen testen seksspeeltjes voor de eerste keer uit. Seks Relaties Nina HLN.
Mannen testen seksspeeltjes voor de eerste keer uit. 02 december 2014. Deel via Facebook 0 Tweet. Seks Relaties Voor alles is er een eerste keer en zo ook voor het uittesten van seksspeeltjes door mannen. BuzzFeed nodigde zes heren uit om wat nieuwe attributen voor in de slaapkamer te proberen.

Contacteer ons